Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΓΛΥΚΟ ΣΠΟΓΓΟΣ

ΓΛΥΚΟ ΣΠΟΓΓΟΣ  

ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ (500 ΓΡΑΜ)
3 ΚΟΥΠΕΣ ΚΑΡΥΔΙΑ
6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΛΙΩΜΕΝΟ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΑΝΕΛΑ
1 ΤΣΙΜΠΙΑ ΓΑΡΥΦΑΛΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΣΙΡΟΠΙ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΓΛΥΚΟΖΗ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΕΛΙ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ-ΛΙΓΗ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ,ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΚΑΡΥΔΙΟΥ,ΞΑΝΑ ΦΥΛΛΟ -ΒΟΥΤΥΡΟ-ΚΑΡΥΔΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΡΟΛΟ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΕ ΠΑΧΟΣ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΨΙ ΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 160-170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΣΠΟΓΓΟΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΗΧΤΟ ΣΙΡΟΠΙ.

ΜΥΣΤΙΚΑ
ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ Η ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΣΑΣ.
ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΠΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΡΑΓΑΝΟ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail