Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ!





ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΔΥΝΑΤΟ
1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΑΓΙΑ
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΒΑΝΙΛΙΑ
ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
2 ΑΥΓΑ
125 ML ΓΑΛΑ
100 ΓΡ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΓΕΜΙΣΗ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ PUDDING POWER(AΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤ ΤΟ ΣΜ)Η 50ΓΡ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ
750 ΜΛ ΓΑΓΑ
80 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
100ΓΡΣΤΑΓΙΔΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζ
ΥΜΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ .ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΡΟΛΛΟ .ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΧΟΥς ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΑ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ .ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10-15ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180Β ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΡΜΕΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΛΙΣΟΥΝ.ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Free Samples By Mail